Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Site-ul www.dift.ro este creat si administrat de societatea S.C. 3angle Smart Media S.R.L.

Utilizand acest SITE, dumneavoastra sunteti de acord cu Termenii si Conditiile pe care 3angle Smart Media le pune la dispozitie. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile acestui site va rugam sa nu utilizati acest site.Accesând şi utilizând acest site, acceptaţi aceste condiţii şi luaţi la cunoştinţă că orice alte acorduri între dumneavoastră şi3angle Smart Media sunt înlocuite prin prevederile acestor Termeni şi Condiţii.

3angle Smart Media, denumita generic in cele ce urmeaza dift/3angle/autor , in calitate de proprietar/administrator al site-ului www.dift.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de Confidentialitate si Termenii siConditiile, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care trebuie sa ii respectati.

Drepturi de autor

3angle Smart Media, in calitate de proprietar/administrator al site-ului www.dift.ro, beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, elemente de design, icoane, clipuri audio sau video, etc. sunt proprietatea 3angle. Continutul site-ului - texte, descrieri ale produselor si serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri etc. - este detinut in totalitate de catre 3angle si de catre producatorii sau distribuitorii acestor produse si servicii. Din acest motiv, 3angle nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul www.dift.ro.

Nu aveţi permisiunea să comercializaţi, redistribuiţi sau reproduceţi materialele publicate pe site, nici să le decompilaţi sau modificaţi structura. Toate mărcile şi logourile sunt deţinute de către 3angle şi nu aveţi permisiunea să le copiaţi sau utilizaţi în niciun mod.

Conditii de utilizare

3angle nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de pe dift.ro nu conţin viruşi sau alte informaţii cu caracter potenţial dăunător. Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, 3angle Smart Media fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site. Informaţiile publicate corespund realităţii la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizării continutului paginiloracestuia. 3angle nu îşi asumă răspunderea pentru calitatea ofertelor postate pe site.

3angle nu face nici o declaratie cu privire la continutul nici unuia dintre siturile pe care le puteti accesa prin link-uri postate pe site-ul www.dift.ro. La accesarea unui site care nu apartine retelei de situri operate de 3angle, va rugam sa aveti in vedere faptul ca site-ul este independent de 3angle si ca 3angle nu detine nici un control asupra continutului acelui site si nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul acelui site.

Securitate

In calitate de utilizator al site-ului sunteti raspunzator pentru confidentialitatea datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces - numele de utilizator si parola - si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe site dupa ce v-ati logat cu contul si parola dumneavoastra. Daca nu sunteti sigur de confidentialitatea acestor date de acces – indiferent de motivul suspectat - veti notifica imediat 3angle pentru a bloca accesul la cont si a va genera unul nou. Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site sau tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: accesul neautorizat, utilizarea frauduloasa, utilizarea abuziva, modificarea sau copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, etc. vor fi pedepsite conform legii.

Informatii pentru utilizatori

Ca utilizator sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:să furnizaţi date adevărate, exacte şi complete despre dumneavoastră – conform formularului de înregistrare; să menţineţi şisă înnoiţi, dacă este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte şi complete.

De asemenea, ca utilizator aveti obligativitatea de a NU:publicata materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem sau orice informatie continuta de acesta cat si orice alt sistem;publicata material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;publicata materiale defaimatoare, obscene, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii ilegale – tinand cont de prevederile legale in vigoare;publicata o afirmatiesau oimagine care contravine normelor legale in vigoare.

Completand si trimitand formularul de înregistrare prin care vă transmiteţi datele personale în vederea participării la diverse acţiuni - de informare, promoţionale, publicitare, etc. - organizate de către 3angle, declaraţi că sunteţi de acord:ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre 3angle; ca datele personale sa fie utilizate pe o perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare;sa primiti din partea 3angle diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati, precum si diverse obiecte, produse si/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter - primirea de noutati prin e-mail, modalitatea de dezabonare fiind extrem de facila si prezenta la sfarsitul fiecarui e-mail primit prin acest serviciu.

Politica de Confidetialitate

3angle respectă şi protejează dreptul la intimitate şi viaţa privată a utilizatorilor site-urilor sale. Pentru mai multe detalii accesati pagina Politica de Confientialitate a acestui site.

Legislatie si Jurisdictie

Termenii si Conditiile se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. 3angle Smart Media S.R.L. . In cazul in care nu se va ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, instanţele competente din România vor avea jurisdicţie exclusivă asupra oricăror şi tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile Termenilor şi Condiţiilor şi/sau conţinutul site-ului www.dift.ro.