Politica de confidentialitate

Site-ul www.dift.ro este creat si administrat de societatea S.C. 3angle Smart Media S.R.L.

S.C. 3angle Smart Media S.R.L. respecta si protejaza dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor acestui site. Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice sau juridice care viziteaza acest site este facuta in conformitate cu legea nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal.

VA RUGAM SA CITITI ATENT ACEASTA POLITICA DE CONFIDENTIALITATE. ACCESAND SAU UTILIZAND SITE-UL LUATI LA CUNOSTINTA CA ATI CITIT, INTELES SI SUNTETI DE ACORD CU POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI CU TOTI TERMENII SI CONDITIILE ACESTUI SITE. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI VA RUGAM SA PARASITI SITE-UL SI SA NU-L ACCESATI SAU UTILIZATI.

Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice 3angle Smart Media are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe site-ul nostru informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.

Datele pe care le prelucram sunt doar cele oferite de dvs. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre 3angle Smart Media si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai operatorului, furnizorii de servicii si bunuri, societati bancare, autoritatile publice, numai in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul la informare , dreptul de acces la date , dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin formularul de contact sau prin posta pe adresa societatii noastre. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.Eventuala inregistrare a dvs. pe site-urile gestionate de 3angle Smart Media presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre 3angle Smart Media, in scopuri de marketing, publicitate si pentru a va putea livra comenziile efectuate pe site.

Informatii solicitate de 3angle Smart Media de la utilizatorul site-ului

3angle Smart Media va colecta informatii sau date care permit identificarea persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail). Acestea ar putea fi folosite si pentru a avea posibilitatea de a va livra produsele comandate. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie scoase din baza de date, ne puteti indica oricand acest lucru, prin contactarea noastra prin formularul de contact. Daca doriti sa va actualizati datele personale acestea se pot face din contul dumneavoastra de pe site.

Datele cu caracter personal trimise de dumneavoastra, le pot fi utilizate de catre 3angle Smart Mediain urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:
  • stocarea si procesarea acelor informatii care ne permit o intelegere mai profunda a nevoilor consumatorilor sau modul in care Compania poate imbunatati calitatea produselor sau serviciilor oferite;
  • 3angle Smart Media (sau persoana juridica imputernicita de catre 3angle Smart Media) poate utiliza informatia furnizata pentru a intra in contact cu dumneavoastra cu scopul de a raspunde unei solicitari a dumneavoastra sau pentru a va fi oferit un premiu;
  • 3angle Smart Media poate furniza unei terte parti informatii generale, dar nu individuale, despre vizitatorii sau utilizatorii site-urilor 3angle Smart Media- date statistice.


3angle Smart Media nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dumneavoastra cu caracter personal.

3angle Smart Media poate, totusi, transmite informatii cu caracter personal colectate de la dvs. tertilor si nu este raspunzatoare pentru transmiterea datelor dvs. tertilor in urmatoarele cazuri:
  • daca transmiterea s-a facut cu acordul dvs.;
  • daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.;
  • daca date cu caracter personal care sunt furnizate in mod voluntar in sesiuni de discutii (chat), schimburi de mesaje electronice, forumuri de discutii, comentarii, sau altele asemenea ce se desfasoara pe acest site ar putea fi folosite de terti pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate.
  • in cazul in care informatia e necesara partenerilor 3angle Smart Media pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de 3angle Smart Media doar in masura in care este necesara asistenta lor.
  • putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
    • e prevazut intr-o dispozitie legala;
    • protejeaza drepturile companiei 3angle Smart Media sau companiilor partenere;
    • previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
    • protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
    • aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
  • in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de 3angle Smart Media, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
  • in cazul in care 3angle Smart Media fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie si baza de date e transferata noului operator. In cazul in care 3angle Smart Media devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidator, administrator sau cumparator baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site.


3angle Smart Media poate colecta in mod automat (deci nu prin inregistrare voluntara) informatii cu caracter tehnic si nu datele de identificare ale utilizatorului, in momentul accesarii unui site al 3angle Smart Media. Acest tip de informatie tehnica poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser Internet folosit, sistemul de operare al computerului personal folosite de utilizator sau denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la site-urile 3angle Smart Media.

Informatii stocate automat pe computerul dumneavoastra

In momentul accesarii unuia dintre site-urile 3angle Smart Media, un volum de informative poate fi stocat in computerul dumneavoastra. Aceasta informatie este in forma de "cookie" sau un fisier de date similar cu acesta si reprezinta un mod prin intermediul caruia 3angle Smart Media va ofera o navigare mai usoara pe site-urile sale. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe hard-diskul utilizatorului. In structura fiecarui browser Internet exista posibilitati de a sterge "cookies" de pe hard-drive, de a bloca primirea de "cookies" sau de a primi un mesaj in momentul in care un "cookie" este stocat in calculatorul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii despre aceste tipuri de date va recomandam sa studiati instructiunile de utilizare ale browser-ului dvs. de Internet.

Actualizarea politicii de confidentialitate

In eventualitatea actualizarii regulilor de confidentialitate, 3angle Smart Media va publica respectivele modificari in aceasta pagina, fara o notificare prealabila. Va rugam să vizitaţi această pagină a Website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă modificarile efectuate, deoarece sunteţi obligat să respectaţi toate revizuirile.